Metarun 23 juni 2018

SVS organiseert in samenwerking met Metameer een Mudrun. Op de donderdag en vrijdag gaan de scholieren van start. Voor de zaterdag is er een vrije inschrijving en kan iedereen boven de 10 jaar meedoen.

Start en finisch is op het sportpark van SVS. Door medewerking van de motorcrossclub zal het parcours ook weer over het motorcrossterrein gaan en ook de Radioplassen worden weer bezocht.

Het is geen wedstrijd. De bedoeling is dat je met een groep (vrienden, familie, collega’s, buurtgenoten, je voetbal- rugby- of volleybalteam) het parcours aflegt.

De de totale lengte van het parcours is 5,5 km. Onderweg probeer je allerlei obstakels te overwinnen en daarbij help je elkaar, daar waar dat nodig is. Maar het is vooral genieten. Van een hindernis die je met zijn allen moet overwinnen of de modder die je moet zien te trotseren. Overigens kunnen deelnemers zich ook individueel of in kleine groepen laten inschrijven.

Inschrijven kun je op de website www.metarun.nl Op deze site vind je ook alle informatie. Lees voordat je inschrijft de algemene voorwaarden die op deze site vermeld staan.

Neem het initiatief om een team te formeren, ga deze uitdaging aan en schrijf je in!

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per persoon. Jongeren geboren voor 01-07-2004 betalen € 7,50

Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen. Zowel personen met een EHBO-achtergrond als vrijwilligers die willen helpen bij de opbouw, toezicht bij de obstakels, hulp bij de catering en het afbreken en opruimen van het parcours.

Het kan zijn dat we jou hiervoor de komende weken gaan benaderen. Maar je kunt je ook alvast op eigen intiatief als vrijwilliger aanmelden bij:

Dirk-Jan Cöp:       dirk-jan@artsbv.nl
Henk Pouwels       henkpouwels@svsskeeler.nl

Voor verdere vragen kun je terecht bij:

Dirk-Jan Cöp
Joris Pouwels
Ruben Pluk
Henk Pouwels

Seizoen 2016-2017

Voorjaarsprogramma SVS jeugd

De voorjaarsprogramma van de SVS jeugd staat op teampagina’s van de teams, ook het nieuwe kantinedienstrooster is bekend te vinden onder het kopje kantine.

Scheidsrechtersindeling SVS 2

scheidsrechtersindeling

 

Sinds 1 januari 2014 schenken ook wij geen alcohol meer aan jongeren onder de 18 jaar in de kantine